top of page

Sales manager

Over ons

UPOP is een strategische partner die organisaties begeleidt naar de future of work door inclusieve werkplekken te creëren. Onze expertises liggen in diversiteit en inclusie, talentmanagement en organisatieontwikkeling. Door middel van consultancy, trainingen en initiatieven willen we werkplekken inclusiever maken door zoveel mogelijk drempels weg te halen voor iedereen. UPOP laat bedrijven groeien op een duurzame, strategische & inclusieve manier door mensen in hun eigen krachten te zetten. We want to make people pop!

Wil je meer weten over UPOP’s Culture? Klik dan even hier & ontdek wie we zijn!

Over jou

Als sales manager bij UPOP ben jij verantwoordelijk voor de verkoop van onze diensten. Je werkt nauw samen met andere collega's om UPOP op de kaart te brengen. Je brengt mee structuur in onze dynamische start-up en houdt altijd de groei op lange termijn in je achterhoofd.

 

  • Je legt graag contact met mensen en hanteert een menselijke aanpak 

  • Je onderhoudt de klantenrelaties

  • Je kan verkoopstrategieën uitwerken die afgestemd zijn op onze diensten

  • Door je nieuwsgierigheid ben je graag op de hoogte van de laatste trends op de markt

  • Je kan je gemakkelijk aanpassen en snel schakelen indien nodig

  • Je kan zelfstandig werken en vind voor elk probleem een oplossing

  • ‘Ik weet het niet maar ik zoek het uit’ mentaliteit wordt enorm geapprecieerd bij ons

  • Communiceren doe je vloeiend in zowel Nederlands als Engels, Frans is een bonus. 

  • Naast jouw rol als sales manager voer je ook mee opdrachten uit, alleen zo weet je het best wat je verkoopt 

Jouw interesses, motivatie en doorzettingsvermogen zijn voor ons het belangrijkste, niet jouw diploma of jaren ervaring. 

 

Wat mag je van ons verwachten?

Werken bij UPOP betekent flexibel werken. Zowel je planning, werkuren & locatie bepaal je voornamelijk zelf. Uiteraard is het belangrijk dat deze in lijn liggen met je takenpakket. Er is altijd een kantoor dicht bij jou in de buurt beschikbaar, daar kan je op rekenen. Momenteel werkt UPOP vooral vanuit Antwerpen.

 

Wij bieden je een fulltime contract van onbepaalde duur aan. Werk je liever 4/5e? Ook dat is bespreekbaar. Je kan rekenen op een marktconform loon inclusief maaltijdcheques, laptop & smartphone.  De opstart van deze functie is gepland vanaf 1 mei. 

 

Zie jij het helemaal zitten om ons poppin’ team te komen vervoegen? Stuur een e-mail naar khadija@upop.be, vertel ons al even wat je favoriete koffie (of thee) is & dan zien wij jou snel voor een eerste gesprek!

bottom of page