top of page

Business developer

Over ons

UPOP is een strategische partner die organisaties begeleidt naar de future of work door inclusieve werkplekken te creëren. Onze expertises liggen in diversiteit en inclusie, talentmanagement en organisatieontwikkeling. Door middel van consultancy, trainingen en initiatieven willen we werkplekken inclusiever maken door zoveel mogelijk drempels weg te halen voor iedereen. UPOP laat bedrijven groeien op een duurzame, strategische & inclusieve manier door mensen in hun eigen krachten te zetten. We want to make people pop! Onze diensten bestaan uit consultancy, opleidingen, initiatieven en programma's.

Wil je meer weten over UPOP’s Culture? Klik dan even hier & ontdek wie we zijn!

Over jou

Als business developer ben jij onze link tussen productontwikkeling, marketing & sales. Je brengt groei in onze dynamische start-up en houdt altijd de rendement en impact op lange termijn in je achterhoofd. Diensten uitwerken is voor jou een hobby, contact leggen met mensen je tweede natuur. Je onderzoekt liever de nieuwe markten dan dat je op Instagram scrollt en ook het opmaken van een businessmodel behoort tot je talenten. Communiceren doe je vloeiend in zowel Nederlands als Engels, Frans is een bonus. 

Naast jouw rol als Business Developer krijg je binnen UPOP ook de kans om andere taken die jou interesseren op te nemen. 

Jouw takenpakket:

 • Ervaring in de B2B context is een pluspunt

 • Je hebt brede ervaring en kennis over de belangrijkste bedrijfsactiviteiten, met name marketing

 • Je doet er alles voor om een deal binnen te halen

 • Je bent een 'doenker', iemand die zowel graag meedenkt als uitvoert 

 • Je hebt de nodige project management skills

 • Je hebt je eigen methodieken om een sales proces efficiënt van A-Z op te volgen

 • Je bent nieuwsgierig en altijd op zoek naar groei opportuniteiten voor UPOP's aanbod

 • Je kan je vinden in onze multidisciplinaire aanpak en kan samenwerken met verschillende afdelingen, experten, partners, etc.

 • Een uitgebreid netwerk in België is een pluspunt

 • Je hebt inzicht in het opmaken van diensten, van ontwikkeling tot uitvoering

 • Je haalt energie uit verkoopsgesprekken voeren, offertes opmaken en deals te closen 

Jouw interesses, motivatie en doorzettingsvermogen zijn voor ons het belangrijkste, niet jouw diploma. Je bent een echte intrapreneur die klaar is om mee van onze start-up een scale-up te maken. Als harde werker geef je je altijd 110% en ben je zelfstandig & probleemoplossend. Jouw veelzijdige persoonlijkheid is een grote troef & ook je ‘ik weet het niet maar ik zoek het uit’ mentaliteit wordt enorm geapprecieerd bij ons! 

 

Werken bij UPOP betekent menselijk werken. Zowel je planning, werkuren & locatie bepaal je voornamelijk zelf. Uiteraard is het belangrijk dat deze in lijn liggen met je takenpakket. Er is altijd een kantoor dicht bij jou in de buurt beschikbaar, daar kan je op rekenen. 

 

Wij bieden je een fulltime contract van onbepaalde duur aan. Werk je liever 4/5e? Ook dat is bespreekbaar. Je kan rekenen op een loon waar je je goed bij voelt, maaltijdcheques, laptop & smartphone. De opstart van deze functie is zo snel mogelijk. 

UPOP streeft ernaar een inclusieve werkomgeving te creëren waarin iedereen zich gehoord, gewaardeerd en gerespecteerd voelt. Wij vinden het belangrijk om iedereen die bij ons werkt ruimte te geven om helemaal zichzelf te zijn.

Zie jij het helemaal zitten om ons poppin’ team te komen vervoegen? Solliciteer voor 07/08/2022 (end of day) via onderstaande knop en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Vertel ons ook al even wat je favoriete koffie (of thee) is & dan zien wij jou snel voor een eerste kennismakingsgesprek!

bottom of page