top of page

Project Consultant
(Mission accomplished 😉) 

Over ons

UPOP is een strategische partner die organisaties begeleidt naar de future of work door inclusieve werkplekken te creëren. Onze expertises liggen in diversiteit en inclusie, talentmanagement en organisatieontwikkeling. Door middel van consultancy, trainingen en initiatieven willen we werkplekken inclusiever maken door zoveel mogelijk drempels weg te halen voor iedereen. UPOP laat bedrijven groeien op een duurzame, strategische & inclusieve manier door mensen in hun eigen krachten te zetten. We want to make people pop! UPOP zit in een fase waar de fundering al gelegd is en op zoek is naar mensen om samen naar de next level te gaan. 

 

Wil je meer weten over UPOP’s Culture? Klik dan even hier & ontdek wie we zijn!

 

Over jou

Je bent een impact gedreven HR consultant die ervaring heeft in één van de volgende topics: talent management, recruitment, employee experience of change management. Interesse en aanleg voor thema’s zoals diversiteit, inclusie, employer branding, purposeful ondernemen is een pluspunt. Daarnaast weet je diverse projecten succesvol in te plannen, taken te verdelen, contacten te behouden met klanten binnen deze hybride job. Samen met ons realiseer je de gedroomde groei en impact voor onze klanten en van UPOP. 

Jouw voornaamste taken:​

  • Je hebt project management skills om de projecten en opdrachten op te starten, in te plannen, uit te voeren en op te volgen

  • Je levert inhoudelijk werk in jouw expertise domein en neemt een adviserende rol op als consultant

  • Je adviseert, inspireert en informeert klanten proactief in het kader van de projecten om verwachtingen overtreffen

  • Je bent een ‘doenker’, iemand die graag meedenkt maar ook mee uitvoert 

  • Je bewaakt de voortgang van de projecten en de daarin bepaalde deliverables, KPI’s en budgetten 

  • Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten en collega’s betreft een project of een opdracht

  • Je krijgt energie van gezamenlijke doelen te behalen en goed geregelde processen

  • Je houdt overzicht in administratie en stuurt op impact en rendement in projecten.

Wat mag je van ons verwachten?

Werken bij UPOP betekent menselijk werken. Zowel je planning, werkuren & locatie bepaal je voornamelijk zelf. Uiteraard is het belangrijk dat deze in lijn liggen met je takenpakket. Er is altijd een kantoor dicht bij jou in de buurt beschikbaar, daar kan je op rekenen. 

 

Wij bieden je een fulltime contract van onbepaalde duur aan. Werk je liever 4/5e? Ook dat is bespreekbaar. Je kan rekenen op een loon waar je je goed bij voelt, inclusief maaltijdcheques, laptop & smartphone. De opstart van deze functie kan zo snel mogelijk gebeuren. 

Jouw interesses, motivatie en doorzettingsvermogen zijn voor ons het belangrijkste, niet jouw diploma of jaren ervaring. We kijken naar jouw talenten en matchen deze met onze activiteiten. Je staat altijd open om bij te leren en nieuwe dingen te ontdekken.

UPOP streeft ernaar een inclusieve werkomgeving te creëren waarin iedereen zich gehoord, gewaardeerd en gerespecteerd voelt. Wij vinden het belangrijk om iedereen die bij ons werkt ruimte te geven om helemaal zichzelf te zijn.

 

Zie jij het helemaal zitten om ons poppin’ team te komen vervoegen? Solliciteer voor 07/08/2022 (end of day) via onderstaande knop en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Vertel ons ook al even wat je favoriete koffie (of thee) is & dan zien wij jou snel voor een eerste kennismakingsgesprek!

bottom of page