top of page

Zakelijke leidinggevende
(Mission accomplished 😉)

Wie?


Onze partner is een uitbundige, artistieke en cultureel festival dat van half juni tot eind augustus op de meest onverwachte plekken opduikt. Ze zetten de deuren wijd open voor alle leeftijden en culturen. Honderden enthousiaste vrijwilligers bruisen elk jaar opnieuw van energie om samen het festival te doen slagen. Het programma bestaat uit voorstellingen van lokale of internationale gezelschappen, vaak gratis en toegankelijk voor een breed en divers publiek. De kunstenorganisatie beheert ook een oude gasfabriek die een creatieplek is voor tientallen kunstenaarsinitiatieven en kleine gezelschappen.

Hun waarden en normen:
●    Empathie
●    Integriteit
●    Team
●    Een hart voor de culturele sector
●    Inclusieve diversiteit
●    Fairtrade 
●    Duurzaamheid


Een leidinggevende gezocht met een hart voor mensen en zaken 
Een leidinggevende die verantwoordelijk is voor de zakelijke kant van de organisatie. Dit vertaalt zich naar 3 grote aspecten in de job. Kan je op de meeste van deze aspecten ja antwoorden en zie je het zitten om te werken aan de rest? Solliciteer dan zeker door je CV te sturen naar info@upop.be  

Bezig zijn met mensen
Een persoon met de hart op de juiste plaats, die geeft om de organisatie, het team en de vrijwilligers. Iemand die mee zal schrijven en werken aan een krachtig HR-beleid en personeelsadministratie om vaste en tijdelijke medewerkers te ondersteunen doorheen hun loopbaan. Je werkt ondersteund en coachend naar het team.

Organiseren en administratie onderhouden 
Je staat in voor het uitwerken en realiseren van een kwalitatieve opvolging van de personeelsadministratie. Je volgt subsidiedossiers op en onderhoudt contacten met overheden. Je beheert contracten van de organisatie en managet dossier (verzekeringen, auteursrechten, etc.). Als gezicht van de organisatie is het ook belangrijk dat je de organisatie extern vertegenwoordigt. Hiernaast heb je voeling met de culturele sector én met de nieuwe stedelijkheid

Financiële verantwoordelijkheden vervullen in teamverband
Je bent verantwoordelijk voor het financieel beleid en leidt de administratie. Je zorgt met de programmator voor de opmaak van het algemeen budget en volgt het op. Je ondersteunt ticketing en horeca op financieel vlak. Je hebt een talenkennis van het Nederlands, Frans en Engels. Kennis van andere talen is altijd welkom.

Wat mag je verwachten? 

  • Een internationale werkomgeving vol afwisseling binnen de culturele sector

  • Een voltijds contract van onbepaalde duur

  • Verloning volgens CAO podiumkunsten (A), rekening houdend met relevante anciënniteit

  • Extralegale voordelen: fietsvergoeding, maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, extra vakantiedagen, 13e maand

We practice what we preach: indien er bepaalde elementen zijn waar je nog geen ervaring in hebt, bekijken we dit graag samen. We horen graag jouw verhaal. Join us. 

Deze organisatie streeft ernaar maximaal te investeren in de groei van haar werknemers. We vinden het belangrijk een inclusieve werkomgeving te bieden waarin iedereen gelijke kansen krijgt - ongeacht gender, functiebeperking, afkomst, levensbeschouwing, seksuele oriëntatie of leeftijd. Wij stimuleren diversiteit en moedigen iedereen aan om te solliciteren. 

Solliciteren doe je door je CV te sturen naar info@upop.be  

Schermafbeelding 2021-11-30 om 17.30.29.png
bottom of page