top of page

Stage digital marketing

Hello... Is it you we're looking for? 

Wij zoeken een creatieve duizendpoot die ons poppin' marketing team komt versterken. 

 

UPOP is een strategic consultancy agency dat bedrijven helpt groeien en betere resultaten helpt behalen. Dit doen we aan de hand van talent management, organisational development, bedrijfscultuur en inclusie en diversiteit. 

Maar genoeg over ons... Let's talk about you. 

 

Ben jij helemaal gebeten door de Digital Marketing-microbe en triggeren kick ass social media campagnes jou als geen ander? Wat? Jij wilt ze zelf bedenken en uitvoeren? Spring dan maar mee op onze UPOP-trein. 

Samen met onze marketing- en communicatiemanager zal jij het online verhaal van UPOP vertellen aan de hand van strategische marketing campagnes, social media content om U tegen te zeggen en straffe storytelling. 

Sluit dit volledig aan bij wat jij in een stageplek zoekt? Read on then... 

 

Wij:

  • Bieden jou een boeiende stage bij een toffe consultancy agency 

  • Zijn een warm, vrolijk en ambitieus team dat geleverd wordt met een koffieverslaving en heel wat humor. (Althans, dat vinden wij zelf toch)

  • Werken in een Instagrammable co-work 

  • Geven je veel vrijheid en verantwoordelijkheid (zelfontwikkeling is key).

  • Hebben vooral veel goesting om jou te ontmoeten. 

 

Je bent aan het einde van deze vacature gekomen en dat betekent maar één ding: dat jij ons wel even leuk moet vinden als wij jou, toch? Fantastisch! 

Let's get in touch! Stuur ons je CV en leg ons kort even uit waarom jij stage bij ons wilt doen naar info@upop.be. Oh ja, en vertel ons wat je lievelingskoffie (of thee) is. 

 

Tot snel! 

Hashtag.jpg
bottom of page