top of page

Marketeer 

Over ons

UPOP is een groep van experts die geloven in een betere en menselijker manier van werken.

Bij UPOP geloven we dat in de wereld van vandaag we vaardigheden nodig hebben om om te gaan met constante verandering. Dit doen we door in te zetten op thema’s zoals diversiteit en inclusie op de werkplek, inclusief rekruteren, employer branding en nog zoveel meer. Onze diensten bestaan uit consultancy, opleidingen, workshops en programma's. UPOP laat bedrijven groeien op een duurzame, strategische & inclusieve manier door mensen in hun eigen krachten te zetten. We want to make people pop! 

Wil je meer weten over ons? Klik dan hier en ontdek wie we zijn!

 

Over jou

Als marketeer bij UPOP draag je bij tot de groei van onze start-up richting een scale-up door:

 

  • het ontwikkelen en uitvoeren van verkoopgestuurde marketingstrategieën: creëer geïntegreerde marketingplannen die zich richten op het stimuleren van verkoop en het verhogen van de omzet.

  • het genereren van leads en conversie: het uitwerken van lead-generatie initiatieven via diverse kanalen, zoals digitale marketing, sociale media, content marketing, evenementen en samenwerkingen.

  • het optimaliseer processen voor het koesteren van leads om potentiële klanten om te zetten in daadwerkelijke klanten en om het verkoopproces te vergemakkelijken.

  • samen te werken met het team en ondersteunen waar nodig door bv. het mee ontwikkeling van inhoud en marketingmateriaal zoals productbeschrijvingen, brochures en presentaties om deals effectief af te sluiten.

Wat mag je van ons verwachten?

Werken bij UPOP betekent menselijk werken. Zowel je planning, werkuren & locatie bepaal je voornamelijk zelf. Uiteraard is het belangrijk dat deze in lijn liggen met je takenpakket. Er is altijd een kantoor dicht bij jou in de buurt beschikbaar, daar kan je op rekenen. 

 

Wij bieden je een fulltime contract van onbepaalde duur aan. Werk je liever parttime of 4/5e? Ook dat is bespreekbaar. Je kan rekenen op een loon waar je je goed bij voelt, inclusief maaltijdcheques, laptop & smartphone abonnement. De opstart van deze functie kan zo snel mogelijk gebeuren. 

Jouw interesses, motivatie en doorzettingsvermogen zijn voor ons het belangrijkste, niet jouw diploma of jaren ervaring. We kijken naar jouw talenten en matchen deze met onze activiteiten. Je staat altijd open om bij te leren en nieuwe dingen te ontdekken.

UPOP streeft ernaar een inclusieve werkomgeving te creëren waarin iedereen zich gehoord, gewaardeerd en gerespecteerd voelt. Wij vinden het belangrijk om iedereen die bij ons werkt ruimte te geven om helemaal zichzelf te zijn.

 

Zie jij het helemaal zitten om ons poppin’ team te komen vervoegen? Solliciteer voor 28/08/2023 (end of day) via onderstaande knop en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Vertel ons ook al even wat je favoriete koffie (of thee) is & dan zien wij jou snel voor een eerste kennismakingsgesprek!

bottom of page