top of page

Stage people & culture (HR)

Hello... Is it you we're looking for? 

Wij zoeken een strategische HR-denker die ons poppin' team komt versterken. 

 

UPOP is een strategic consultancy agency dat bedrijven helpt groeien en betere resultaten helpt behalen. Dit doen we aan de hand van talent management, organisational development, bedrijfscultuur en inclusie en diversiteit. 

Maar genoeg over ons... Let's talk about you. 

 

Ben jij helemaal in de ban van human resources? Is de werkplek in jouw ideale wereld ook plek waar je thuishoort en waar je gelukkig bent? Spring dan maar mee op onze UPOP-trein, want dat is nu net waar wij ook in geloven!

Samen met onze people and culture experten zal jij mee in het verhaal van onze klanten stappen. Van employee engagement en employer branding tot diversiteit en inclusie en talent management. Jij zal samen met ons onze klanten bijstaan in het helpen groeien van hun bedrijf. 

Sluit dit volledig aan bij wat jij in een stageplek zoekt? Lees dan zeker verder!

 

Wij:

  • Bieden jou een boeiende stage bij een toffe consultancy agency 

  • Zijn een warm, vrolijk en ambitieus team dat geleverd wordt met een koffieverslaving en heel wat humor. (Althans, dat vinden wij zelf toch)

  • Werken in een Instagrammable co-work

  • Geven je veel vrijheid en verantwoordelijkheid (zelfontwikkeling is key).

  • Hebben vooral veel goesting om jou te ontmoeten. 

 

Je bent aan het einde van deze vacature gekomen en dat betekent maar één ding: dat jij ons wel even leuk moet vinden als wij jou, toch? Fantastisch! 

Stuur ons je CV en een korte uitleg waarom jij stage bij ons wilt doen naar info@upop.be en let's get in touch! Oh ja, en vertel ons wat je lievelingskoffie (of thee) is. We'd love to know.

 

Tot snel! 

HR.jpg
bottom of page