top of page

Hire for culture, train for skills

Alles draait om je bedrijfscultuur: Als je medewerkers in je cultuur passen en mee zijn met je mindset,

gaan ze veel makkelijker meegaan in de uitdagingen die jouw organisatie aangaat.

 

Om het juiste talent aan te trekken én te rekruteren, vertrekken wij vanuit jouw bedrijfscultuur. Dit gaan we dan luid en duidelijk verkondigen in je employer branding om van daaruit de werving en selectie van je nieuwe talent te doen. 

Het juiste talent vinden is een journey waar wij je maar al te graag in begeleiden.

Hire for culture

Bedrijfscultuur is voor veel kandidaten de beslissende factor of ze voor jou of je concurrentie kiezen als werkgever. Volgens een studie van Glassdoor in Amerika en Europa zegt maar liefst 56% van de werknemers dat ze een sterke bedrijfscultuur verkiezen boven een goed salaris. 

Wij nemen jouw bedrijfscultuur, vertalen dat in een employer brand om zo jouw imago op de arbeidsmarkt te verbeteren. Zo trek jij niet alleen meer, maar ook beter talent aan. 

"There is no talent war if you eliminate the competition.

- Lee Ann Edwards

Employer branding

IMG_8566.jpg

Er was eens...

Zo start elk goed verhaal. En dat is nu net wat jij nodig hebt, want zonder sterk verhaal kom je helaas niet ver. Bekijk je employer branding als jouw verhaal, jouw sprookje. 

 

Hoe wil jij dat de wereld naar je organisatie kijkt? Als werkgever in een krappe arbeidsmarkt moet je opvallen om de aandacht te trekken van het juiste talent. Stel jezelf volgende vraag: "Wat onderscheidt mij van de rest?"

 

Het is belangrijk dat je werknemers zich kunnen vinden in dit verhaal en dat ze zelf kunnen meeschrijven aan het vervolg ervan.

Van verhaal tot imago

Een goede employer brand is zoveel meer dan enkel een mooi plaatje naar buiten toe. Het gaat helemaal tot in de ziel van je organisatie. 

 

Met een sterk en authentiek werkgeversimago trek je niet alleen het juiste talent aan, maar zorg je ook meteen voor meer engagement en betrokkenheid van je eigen werknemers. 

 

Wij capteren je bedrijfscultuur en vertalen dit naar een sterke, authentieke employer brand, zodat jij het juiste talent voor jouw vacatures kan aantrekken en rekruteren. 

Concreet uit zich dit in een DNA-oefening van jouw organisatie. Hieruit gaan we dan samen aan de slag om jouw employer branding op punt te stellen.

"YOUR 'WHY' IS

THE MAGIC TO

YOUR EMPLOYER BRAND STORY" - UPOP

Recruitment

Een match tussen jouw en je potentiële talent

Eens je werkgeversmerk gecreëerd is, gaan we aan de slag met je rekruteringsproces. Wij gaan op zoek naar de crème de la crème onder het talent en doen de werving en selectie voor jouw vacatures.

 

Wanneer jij ons niet meer nodig hebt en op je eigen benen kan staan, dragen we de fakkel met alle liefde over, zodat jij zelf aan de slag kan gaan. 

IMG_8483.jpg
jason-leung-F2WX4BTIkpQ-unsplash.jpg

Culture fit + personality fit = ideal match

Tijdens ons wervings- en selectieproces kijken we niet alleen naar de kwalificaties van de kandidaten. We houden ook sterk rekening of ze binnen jouw cultuur passen en of hun persoonlijkheid en hun mindset binnen jouw organisatie past. 

Deze aspecten zijn namelijk cruciaal wanneer je kijkt naar werknemersretentie. Als je werknemers binnen je cultuur passen, gaan ze automatisch gelukkiger, gemotiveerder en productiever zijn. Kortom, ze zijn geëngageerder. Dit draagt op zijn beurt dan weer bij aan je employer brand, want gelukkige werknemers vertellen maar al te graag wat een fijne werkgever ze wel niet hebben. 

Train for skills

Skills of the Future Academy

Skills kan je trainen, mindset en attitude niet 

Soft skills zijn niet meer weg te denken van de werkvloer. Je hebt ze nodig in elk aspect van je job. Denk maar aan goede en duidelijke communicatie, time management, probleemoplossend denken, plannen en organiseren enzovoort.

 

In tijdens van constante verandering is voortdurend upskillen en reskillen de boodschap als je relevant wil blijven als organisatie. Onze Skills of the Future Academy is zo opgebouwd dat je door middel van verschillende modules en workshops die soft skills beter onder de knie krijgt. 

IMG_8635.png
element5-digital-OyCl7Y4y0Bk-unsplash.jp

Hoe ziet zo'n Academy er nu uit? 

De Academy is opgebouwd uit 5 grote 'domeinen' van soft skills. Elk domein biedt verschillende opleidingen, workshops en modules die wij op maat van jouw noden samen uitwerken. 

De 5 domeinen: Communication skills, emotional intelligence, personal skills, probleemoplossend denken, inclusief leiderschap. 

Je kan de Academy het beste als een proces bekijken. Stapsgewijs bekijken we elke module en hoe die in jouw verhaal past. Samen met jou stellen we een persoonlijk plan op met verschillende workshops of sessies, zodat jij er het meeste uit kan halen. 

Klaar voor nieuw en

beter talent?

Of heb je een vraag

voor ons? 

bottom of page