top of page

Operations manager

Over ons

UPOP is een strategische partner die organisaties begeleidt naar de future of work door inclusieve werkplekken te creëren. Onze expertises liggen in diversiteit en inclusie, talentmanagement en organisatieontwikkeling. Door middel van consultancy, trainingen en initiatieven willen we werkplekken inclusiever maken door zoveel mogelijk drempels weg te halen voor iedereen. UPOP laat bedrijven groeien op een duurzame, strategische & inclusieve manier door mensen in hun eigen krachten te zetten. We want to make people pop!

 

Wil je meer weten over UPOP’s Culture? Klik dan even hier & ontdek wie we zijn!

 

Over jou

Als operations manager behoud jij het overzicht van de processen en zorg je ervoor dat alles in goede banen wordt geleid. Je bent klaar om van onze start-up een scale-up te maken!

Jouw voornaamste taken?​

  • Je komt terecht in het hart van UPOP en staat mee aan het roer van tal projecten

  • Je zorgt ervoor dat alles in goede banen wordt geleid en dat UPOP op elk moment kan blijven draaien en groeien

  • Je bent sterk in het optimaliseren van processen en kan goed het overzicht bewaren

  • Je hanteert een efficiënte aanpak in alles wat je doet 

  • Naast het opvolgen van dagelijkse activiteiten, volg je mee de praktische kant van projecten op van A tot Z

  • Je bent sterk in het plannen maar nog sterker in het opvolgen van deze planning 

  • Je hebt een passie voor de mens en haalt energie uit mensen te leiden

  • Door je flexibiliteit en veelzijdigheid krijg je energie om naast de operationele taken bepaalde opdrachten mee uit te voeren

Wat mag je van ons verwachten?

Werken bij UPOP betekent menselijk werken. Zowel je planning, werkuren & locatie bepaal je voornamelijk zelf. Uiteraard is het belangrijk dat deze in lijn liggen met je takenpakket. Er is altijd een kantoor dicht bij jou in de buurt beschikbaar, daar kan je op rekenen. Momenteel werkt UPOP vooral vanuit Antwerpen.

 

Wij bieden je een fulltime contract van onbepaalde duur aan. Werk je liever 4/5e? Ook dat is bespreekbaar. Je kan rekenen op een marktconform loon inclusief maaltijdcheques, laptop & smartphone. De opstart van deze functie kan zo snel mogelijk gebeuren. 

Jouw interesses, motivatie en doorzettingsvermogen zijn voor ons het belangrijkste, niet jouw diploma of jaren ervaring. Je staat altijd open om bij te leren en nieuwe dingen te ontdekken.

UPOP streeft ernaar een inclusieve werkomgeving te creëren waarin iedereen zich gehoord, gewaardeerd en gerespecteerd voelt. Wij vinden het belangrijk om iedereen die bij ons werkt ruimte te geven om helemaal zichzelf te zijn.

 

Zie jij het helemaal zitten om ons poppin’ team te komen vervoegen? Stuur een e-mail naar bouchra@upop.be, vertel ons al even wat je favoriete koffie (of thee) is & dan zien wij jou snel voor een eerste kennismakingsgesprek!

bottom of page