top of page

Sales/Consultant

Wij zijn een toffe, flexibele start-up uit het Antwerpse op zoek naar versterking voor ons topteam.

 

Bij UPOP willen we de wereld inspireren met onze menselijke en strategische kijk op HR. Met onze ever-evolving agency willen we een positieve verandering en een grote impact maken in human business

 

UPOP helpt & ondersteunt organisaties in het groeien naar een inclusieve bedrijfscultuur

Dit doen wij met onze brede kennis uit opleidingen en onderzoek uit wetenschappelijke bronnen. Wij zoeken samen met teams naar oplossingen, we analyseren bedrijfsculturen en ontwikkelen groeistrategieën. UPOP laat bedrijven groeien op een duurzame, strategische & inclusieve manier door mensen in hun eigen krachten te zetten. We make people pop!

 

Wil je meer weten over UPOP’s Culture? Klik dan even hier & ontdek wie we zijn!

 

Jij bent helemaal klaar voor jouw rol als consultant/recruiter. Voor UPOP Recruits ga je het recruitment proces van begin tot einde uitwerken en opvolgen. Inclusieve vacatureteksten en functieprofielen zijn peanuts voor jou. Je bent people-oriented en volgt daarom ook met alle liefde en plezier jouw kandidaten op. 

 

Naast het uitbouwen van UPOP Recruits neem je ook een Consultancy rol op. Samen met ons adviseer je onze klanten op hun weg naar een inclusieve bedrijfscultuur. Hier werk jij specifiek rond inclusief rekruteren, unconscious bias & inclusieve vacatureteksten


We verwachten voldoende skills & kennis voor minstens één van de twee rollen. De nodige extra competenties leren wij je graag aan.

 

Jouw interesses, motivatie en doorzettingsvermogen zijn voor ons het belangrijkste, niet jouw diploma of jaren ervaring. Je bent een echte people’s person die klaar is om van onze start-up een scale-up te maken. Als harde werker geef je je altijd 110% en ben je zelfstandig & probleemoplossend. Jouw veelzijdige persoonlijkheid is een grote troef & ook je ‘ik weet het niet maar ik zoek het uit’ mentaliteit wordt enorm geapprecieerd bij ons! 

 

Werken bij UPOP betekent flexibel werken. Zowel je planning, werkuren & locatie bepaal je voornamelijk zelf. Uiteraard is het belangrijk dat deze in lijn liggen met je takenpakket. Er is altijd een kantoor dicht bij jou in de buurt beschikbaar, daar kan je op rekenen. Momenteel werkt UPOP vooral vanuit Antwerpen.

 

Wij bieden je een fulltime contract van onbepaalde duur aan. Werk je liever 4/5e? Ook dat is bespreekbaar. Je kan rekenen op een marktconform loon inclusief laptop & smartphone van de zaak. Ook extralegale voordelen als een eindejaarspremie, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, dertiende maand, groepsverzekering & terugbetaling woon-werkverkeer mag je verwachten. De opstart van deze functie is gepland vanaf 2 mei. 

 

Zie jij het helemaal zitten om ons poppin’ team te komen vervoegen? Stuur ons een berichtje of e-mail, zet er al even bij wat je favoriete koffie is & dan zien wij jou snel voor een eerste gesprek!

bottom of page